Summer Up | Summer Up

Liput

Summer Upin ennakkoliput ovat myynnissä, nappaa omasi Tiketistä tai Lippupisteestä ja ole etulinjassa juhlimassa ensi kesän puutarhajuhlia!
 
2 PÄIVÄÄ……….....95 euroa
1 PÄIVÄ.................63 euroa

2 PÄIVÄÄ VIP….....179 euroa
1 PÄIVÄ VIP............99 euroa

LEIRINTÄLIPPU......29 euroa

LASTENLIPPU 1pv...11,50 euroa

TIKETTI | LIPPU.FI

Summer Up 2018

Kesän aurinkoisin festivaali Summer  Up järjestetään Lahdessa 13.-14.7.2018 nyt jo 16. kertaa. Vuonna 2018 mennään taas lujaa ja luvassa on tuutin täydeltä urbaania musiikkia tuttuun Summer Up –tyyliin.

Wiz Khalifa (USA) ja Big Boi (USA) mukaan puutarhajuhlille, kotimaisina vahvistuksina nähdään mm. Cheek, Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö, Teflon Brothers sekä JVG.

Osallistu eventiin

TULIKUUMAT LAHEN PUUTARHAJUHLAT

SUMMER UP -FESTIVAALIN KÄVIJÄTAVOITE YLITTYI

- Viikonloppu oli täyttä urbaanin musiikin juhlaa helteisessä kesäsäässä

- Viime vuoden kävijämäärä ylittyi, yleisöä kerääntyi Mukkulaan 14 000

- VIP -paketti loppuunmyytiin lauantain osalta

Summer Up -festivaali järjestettiin 16. kertaa 13.-14.7.2018 Lahti Energia -tapahtumapuistossa täydellisessä kesähelteessä. Summer Upin kävijämäärä nousi viime vuotisesta sekä ylitti järjestäjän kävijätavoitteen, kun viikonlopun aikana Mukkulaan kerääntyi 14 000 henkeä. Lauantai-illan VIP -liput myytiin loppuun.

Viikonlopun aikana lavoilla nähtiin sekä ulkomaisia, että kotimaisia urbaanin musiikin huippunimiä aikaisempien vuosien malliin. Näyttävä Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön yhteiskeikka oli yksi viikonlopun kohokohtia. Erityisen paljon yleisöön vetosivat uuden levyn julkaissut Mikael Gabriel, Suomen kärkikastiin noussut Evelina, energinen JVG sekä suurta suosiota nauttiva Pikku G. Perjantain päälavan viimeisinä esiintyivät amerikkalaisvahvistukset Big Boi sekä Wiz Khalifa, jonka näyttävä show sai yleisön räppikädet ilmaan.

Lauantai-illan kruunaa vielä lavalle nouseva Cheek. ”On ihan mahtavaa nähdä Cheek 14. kerran Summer Upin lavalla,” hehkuttaa tuottaja Konsta Viipuri. ”Tunnelma on ollut koko viikonlopun huipussaan, ja on ollut ilo nähdä festariyleisön nauttivan huippuartisteista uskomattoman kauniissa kesäsäässä.”

Oheisohjelmatarjontaan sekä alueen viihtyvyyteen panostettiin erityisen paljon tänä vuonna. Kesäinen Summer Up -lounge toimi festarivieraiden suosittuna hengailupaikkana ja siellä nähtiin mm. Lahti Basketball Dance Crewn tanssiesityksiä ja graffitimaalausta. Myös nimmaroinnit keräsivät paljon innokasta yleisöä, viikonlopun aikana yhteiskuvaan pääsi mm. Pikku G:n, Asteen ja Gasellien kanssa.

”Lahen puutarhajuhlien legendaarinen fiilis on juurtunut tapahtumapuistoon”, tuottaja Kaisu Kolu toteaa.

LISÄTIEDOT

Nelonen Media Live Oy, Promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
Nelonen Media Live Oy, Tuottaja Kaisu Kolu, kaisu.kolu@nelonenmedia.fi

Instagram @summerupofficial

Aftermovie 2017